Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Hevoset

 

 

 

                                                                                                             Ryhmätunti Hausjärvellä 2007

 

 

Esittelyssä hevoset, jotka ovat opastaneet minua klassisen ratsastuksen maailmaan. Heidän ja muiden koulutuksessa olevien hevosten ansiosta olen siinä, missä nyt olen.

Ennen heitä hevoset: Dame, Zubantos, Fragment, Delight toivat minut siihen pisteeseen, josta aloitin klassisen ratsastuksen opiskeluni.

 

 

 

 Nabrannyj "Nappi" , tämän hevosen kanssa aloitin matkan klassiseen ratsastukseen.

Nappi tuli Venäjältä 3-vuotiaana orina. Erinomainen mieli ja aivan mahtava hevonen, joka piti huolta ratsastajastaan. Opin Napin kanssa vahvistamaan hevosen selkää, koska hänellä oli  notko selkä. Napin kanssa opiskelin kouluttamaan espanjalaisen käynnin, piaffin, laukanvaihdot ja aloitin passage työskentelyn ennen Espanjaan muuttoani. Myin Napin nuorelle innostuneelle oppilaalleni.

 

 

 

 

 

 

 

Midnight Rose "Roosa". Herkkä ja hyvin opettavainen hollantilainen estetamma. Roosa antoi minulle kokemuksen kuinka helposti hevoselle voi opettaa laukanvaihdot. Erityisesti hän oli tarkkana laukanvaihdoissa pohkeideni käytöstä,  jos olin liian voimakas..palaute tuli heti pienenä pukitteluna. Roosan myin oppilaalleni.

 

 

 

 

 

 

Store, eestinhevostamma on jäänyt kaikkien sillä ratsastaneiden mieleen ja opettanut paljon oppilailleni ratsastuksesta. Uskomattoman hieno tamma. Ostin Storen 4-vuotiaana, ja se jos mikä on opettanut minulle kaiken mahollisen: apujen käytöstä, hevosen käsittelyyn. Koulutin Storelle Espanjalaisen käynnin, Piaffin, Passagen, sarjalaukanvaihdot. Store ole mukanani Espanjassa ja kuoli Suomessa 2015.

 

 

 

 

 

 

 

 

 La fam de noi "Leila". Suomen puoliverinen, iso ja isoliikkeinen hevonen. Erittäin herkkä ja haastava kouluttaa. Ostin Leilan 4- vuotiaana, ja hän opetti erityisesti minulle hevosen mielen treenaamista. Leilan suurissa liikkeissa, jouduin opiskelemaan rentoa istuntaa ja mukautumista liikkeisiin. Ennen Espanjaan muuttoa myin Leilan.

 

 

 

 

 

 

 Xelim Lusitano, ostin hänet 2-vuotiaana Portugalista. Pidin Xelimin orina siihen asti, kunnes muutin Espanjaan. Tänä aikana sain harjoitella orin kanssa työskentelyä kaikissa tilanteissa. Espanjassa Xelim oli vakavassa onnettomuudessa 2012, tippuen 3 m syvään onkaloon. Hänet saatiin täpärästi pelastettua 4 tunnin kaivamisen jälkeen. Tämän onnettomuuden johdosta Xelimillä on pahoja vaurioita lihaksistossa, hermotus häntään on poikki (häntä ei toimi) ja selkärangassa murtumia.

Olen kuntouttanut Xelimiä maastatyöskentelyllä ja ratsastamalla, sekä joillakin hoidoilla mm.  (bioresonanssi ja kraniosakraali terapia).  Xelimiltä olen oppinut kehon vaurioiden johdosta, kuuntelemaan hevosen kehoa -miten ja kuinka kauan työskentelen .  Xelim on vielä omistuksessani.

 

 

 

 Visoca, lusitano tamma, joka tuli pienen varsansa (Donzela)  kanssa Portugalista. Visoca oli herkkä ja vahvatahtoinen tamma, hän oli vuoden verran omistuksessani.  Espanjaan muuttoni takia myin Visocan ja "Zeelan"oppilailleni..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                           Nappi ja Leila katrillissa 2007