Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ratsastus

Löydä ratsastuksen ylempi ulottuvuus. Tietoisuutesi toinen aste. Hae rauha ja eleettömyys. Kauneus. Sopusointuinen aistikkuus. Tee työskentelystäsi hevosen kanssa harmonista ja eheätä. Kuuntele sisintäsi.

 

Klassinen ratsastus nimenä pitää sisällään monia eri työskentelysuuntauksia. Itse olen kiinnostunut työskentelemään hevosta kokonaisvaltaisesti käsittäen kehon ja mielen. Tämä pitää sisällään myös ratsastajan oman kasvuprosessin kokonaisvaltaiseksi tiedostavaksi ratsastajaksi. Siten Ratsastus on ilmentymä ratsastajan mielen ja kehon tilasta.

Nuno Oliveira on ollut suuri inspiraatio lähteeni ja hänen tapansa ratsastaa on taidetta itsessään. Hevosen mielen ja kehon lukeminen ja sitä kautta myös oman mielen ja kehon yhteyden tiedostaminen vaatii ratsastajalta ennen kaikkea kykyä tuntea ja lukea liikkeen sanatonta viestintää. Tästä syntyy vuorovaikutus, jossa kommunikaatio ei perustu voiman käyttöön, vaan hienovaraiseen yhteisymmärrykseen ­ itsensä ja toisen arvostamiselle. Ratsastaja löytää ratsastuksen kautta erilaisia tunnetiloja itsestään ja huomaa, miten hevonen toimii niiden peilinä.

Ratsastuksen tarkoituksena on vahvistaa ja notkistaa hevosta ja ratsastajaa. Tälläinen ratsastus näyttää helpolta, tuntuu hyvältä sekä hevoselle että ratsastajalle ja on kaunista katseltavaa.

 

Store 2014